8.10.17

TIERELANTIJNEN VOOR YOTH?



Le derniere weekende a Paris:  Vanwege de fashionweek  liep het er meer dan normaal vol met inspirerende modische types (veel Aziaten!) en zou ik het alleen al daarom  niet hebben willen missen. Één van mijn missies was echter ook om te onderzoeken wat YOTH met accessoires kan doen. Want dat accessoires “een ding zijn” , dat is helder.
YOTH houdt van echt, van puur, van spullen die lang meegaan.  En accessoires die aan die criteria voldoen zijn dus  vaak ambachtelijk, kunstig en handgemaakt. Je wil natuurlijk niet dat er iemand in het proces wordt uitgebuit, dus hangt er aan die juweeltjes een joekel van ’n prijs.  Ik zag prachtige zijden shawls met unieke prints en handgezoomd, eindeloos geduldig gehaakte shawls en tassen,  losse kraagjes en manchetten als uit een kostuumfilm,priegelig verfijnde gouden kettinkjes en oorbellen, en opvallend gekleurde benen grote armbanden ala Iris Apfel.
Mooi!  No doubt about, maar past het bij YOTH? Is het niet genoeg om alleen maar die hele mooie design jurk, die prachtige handgemaakte leren schoenen, en je echte juwelen te dragen?  Waarschijnlijk wel, maar omdat mode nu eenmaal een onweerstaanbaar effect op ons heeft, gaan er toch ook een paar accessoires aan ons assortiment toegevoegd worden. Even geduld nog aub , want deze beurzen waren voor levering zomer 2018. Ik probeer wat te forceren; wie weet lukt het ook al eerder.